Čačanska Čipsara pokreće proizvodnju

Bez autora
Feb 04 2013

Čačanska fabrika za proizvodnju čipsa, pirea i drugih prerađevina od krompira, koja je nedavno drugi put privatizovana, raspisala je konkurs za prijem novih radnika, i planira da 18. februara počne proizvodnju. Fabrika, koju Čačani popularno zovu Čipsara, na prvom konkursu zaposliće 50 radnika, a u planu je da u junu primi još oko 80. Očekuje se da će na prvom konkursu biti zaposleno oko 35 starih radnika fabrike koji već imaju iskustva, kako bi pokretanje proizvodnje bilo što uspešnije. Svečano otvaranje fabrike zakazano je za 18. februar, kada će biti pokrenuta i proizvodnja.

Čačanska Čipsara pokreće proizvodnjuČačanska fabrika za proizvodnju čipsa, pirea i drugih prerađevina od krompira, koja je nedavno drugi put privatizovana, raspisala je konkurs za prijem novih radnika, i planira da 18. februara počne proizvodnju, rečeno je u ponedeljak u gradskom veću Saveza samostalnih sindikata Srbije.

Fabrika, koju Čačani popularno zovu Čipsara, na prvom konkursu zaposliće 50 radnika, a u planu je da u junu primi još oko 80.

Predsednik gradskog veća Saveza samostalnih sindikata Slobodan Jelić rekao je za agenciju Beta da očekuje da će na prvom konkursu biti zaposleno oko 35 starih radnika fabrike koji već imaju iskustva, kako bi pokretanje proizvodnje bilo što uspešnije.

Jelić je dodao da je svečano otvaranje fabrike zakazano za 18. februar, kada će biti pokrenuta i proizvodnja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik